Bengeltjesdag Lindelhoeven V.V.

Woensdag 17 april houdt Lindelhoeven vv een ‘open training’. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de voetbalclub. Dus wil je graag voetballen? Wil je deel uitmaken van een leuke ploeg en een gezellige club? Kom dan eens met Lindelhoeven meetrainen!Bengeltjesdag Lindelhoeven V.V.

12-04-2019 12:23 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 17 april houdt Lindelhoeven vv een ‘open training’. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de voetbalclub. Dus wil je graag voetballen? Wil je deel uitmaken van een leuke ploeg en een gezellige club? Kom dan eens met Lindelhoeven meetrainen!

Op woensdag 17 april zet de club haar kleedkamers open en onze trainingsvelden klaar voor alle jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar (geboren 2010 t/m 2015). De trainingen starten om 16.30 uur en duren tot 18.00 uur.  Lindelhoeven trakteert na de warme douche op lekkere frietjes! Je bent welkom! Laat even weten of je erbij kan zijn, we hopen het van harte! Breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. Inschrijven kan via [email protected] (met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum van de speler en naam en eventueel GSM-nummer van mama of papa). Meebrengen: sportieve kledij, voetbal- of sportschoenen en wasgerief Psst, mama en papa mogen natuurlijk meekomen, onze kantine is open! Onze club heeft zopas voor haar jeugdwerking opnieuw 2 sterren gekregen bij een audit door Double Pass i.s.m. de Voetbal Vlaanderen en hieraan verbonden ook het ‘Provinciale Label’ waarmee LHVV voor de komende 3 seizoenen zeker is provinciaal jeugdvoetbal. Meer info: www.lindelhoevenvv.be

Powered by Blog Grabber