Bij Bartje deelt knuffels uit!

Op woensdag 3 april liep kinderopvang Bij Bartje hélemaal leeg! Allemaal op weg naar de Loozerdijk in Budel-Schoot. Hier stonden Melanie en Charlotte al op de meute te wachten. En waarom?Bij Bartje deelt knuffels uit!

16-04-2019 13:45 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 3 april liep kinderopvang Bij Bartje hélemaal leeg! Allemaal op weg naar de Loozerdijk in Budel-Schoot. Hier stonden Melanie en Charlotte al op de meute te wachten. En waarom? Nou, omdat het lente is! En in de lente worden er lammetjes geboren! Schattige lammetjes die springend en huppelend door de stal op ontdekkingstocht gaan. En als er dan van die schattige kindjes op bezoek komen, dan willen ze daar zeker een keertje aan gaan snuffelen. Voor sommige kindjes nog even spannend zo’n nat snuitje tegen je aan maar na een eerste voorzichtige aai was niemand meer te houden! Alle lammetjes, zelfs de allerkleinste van de stal, zijn geaaid, geknuffeld én gekust! Na een uurtje werden niet alleen de lammetjes moe maar ook de kindjes. Tijd om een afscheidsliedje te zingen over schaapjes en lammetjes. Tijd om Melanie en Charlotte nog een knuffel of een hand te geven en te zeggen: Bedankt voor alle knuffels en tot volgend jaar!

Powered by Blog Grabber