Bijzondere Bijenbelevenis

Op zondag 14 april van 14.00 uur tot 17.00 uur organiseert Natuurpunt Pelt een ‘Bijzondere Bijenbelevenis’. Tijdens deze Bijzondere Bijen Belevenis neemt Natuurpunt Pelt jullie mee in de wereld van de…Bijzondere Bijenbelevenis

19-04-2019 10:58 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 14 april van 14.00 uur tot 17.00 uur organiseert Natuurpunt Pelt een ‘Bijzondere Bijenbelevenis’. Tijdens deze Bijzondere Bijen Belevenis neemt Natuurpunt Pelt jullie mee in de wereld van de bijen. Ga mee op pad met conservator Ghis, hij vertelt je alles wat je wilt weten over de solitaire bij. Ook de zwarte honingbij is aanwezig op ons terrein! Kom verschillende soorten honing proeven of schrijf je in voor de leuke kinderactiviteiten op het terrein. Toegang is helemaal gratis! Ook zijn er belevingsactiviteiten op maat voor kinderen voorzien door onze vrijwilligers van JNN. Zoals een heus bijenhotel bouwen voor de solitaire bij! Voor kids van 8-12 jaar (vanaf 6 mits begeleiding) Inschrijven voor de kinderactiviteiten via [email protected]

Powered by Blog Grabber