Bloedeloos gelijkspel FC Cranendonck uit bij Lierop

In een gezapige wedstrijd delen Lierop en FC Cranendonck gebroederlijk de punten en blijft de 0-0 stand tot einde wedstrijd gehandhaafd. Al meteen in de allereerste minuut kreeg Lierop een dot van een kans, maar de bal werd in het zijnet geschoten. Hierna had FC Cranendonck het even moeilijk met enkele…Bloedeloos gelijkspel FC Cranendonck uit bij Lierop

08-04-2019 12:53 – Ingezonden door Redactie

In een gezapige wedstrijd delen Lierop en FC Cranendonck gebroederlijk de punten en blijft de 0-0 stand tot einde wedstrijd gehandhaafd. Al meteen in de allereerste minuut kreeg Lierop een dot van een kans, maar de bal werd in het zijnet geschoten. Hierna had FC Cranendonck het even moeilijk met enkele sterke steekballen, maar tot kansen zou dit niet leiden. Halverwege ded eerste helft herpakte FC Cranendonck zich en kwam de wedstrijd meer in evenwicht en kreeg FC Cranendonck zijn eerste kans, welke van de doellijn werd gehaald. En dat waren ook meteen de enige wapenfeiten van deze hele eerste helft. Het spelbeeld werd er na de pauze niet beter op. Beide partijen bleven aan elkaar gewaagd en creeerden beiden na rust enkele kleine kansen, maar doelpunten werden er niet gemaakt. FC Cranendonck kwam halverwege de tweede helft goed weg doordat doelman met een geweldige reflex de bal nog uit het doel kon werken en aan de andere kant was een goede actie van spits Daan Driessen te zien. Daan werd in het 16 meter gebied goed aangespeeld, kon goed wegdraaien, maar jammer genoeg spatte zijn schot op de paal weer het veld in. Beide trainers probeerden met enkele wissels nog iets te doen aan de stand, maar de beginstand bleef ook tot het laatste fluitsignaal op het scorebord staan. Het vermelden waard is het goede spel van debutant Sjoerd Driessen.

Powered by Blog Grabber