Boogers loopt PR Birgitin Berlijn

Op zondag 7 april had Hoortrunster Birgit Boogers een historische dag in de halve marathon van Berlijn. Birgit liep er een nieuw persoonlijk record op de 21.1 km. Ze liep een tijd van 2.04.28. Bravo!Boogers loopt PR Birgitin Berlijn

19-04-2019 10:05 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 7 april had Hoortrunster Birgit Boogers een historische dag in de halve marathon van Berlijn. Birgit liep er een nieuw persoonlijk record op de 21.1 km. Ze liep een tijd van 2.04.28. Bravo! De andere Hoortrunners waren in Weert actief bij de Volksloop op de 3.5 km. Ilse Scheepers liep in haar eerste wedstrijd op de 3.5 km een geweldige eindtijd. Ze werd vijfde in een tijd van 22.01. Daarmee won ze de uitdaging van trainer Tonnie en haalde ze gebak binnen voor alle Hoortrunners. Yvonne Klawunde liep de 3.5 km in 23.40. Dat was goed voor een zevende plaats. Angeliek van Zon  verbaasde iedereen op de 3.5 km. Ze werd de 1e dame in een tijd van 19.57.

Foto Birgit Boogers

Powered by Blog Grabber