Borstvoeding ‘Een goed begin is het halve werk’

Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op dinsdag 7 mei a.s. interessant voor jou. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Judith van Tuijn…Borstvoeding ‘Een goed begin is het halve werk’

19-04-2019 11:20 – Ingezonden door Redactie

Hoe beter je je hebt voorbereid op het geven van borstvoeding, des te groter is de kans van slagen. Verwacht je binnenkort je baby en ga je borstvoeding geven? Dan is de informatieavond ‘Borstvoeding’ op dinsdag 7 mei a.s. interessant voor jou. Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Judith van Tuijn geeft samen met een JGZ verpleegkundige van de GGD Limburg-Noord uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Deze informatie is ook voor de partner interessant. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 mei van 19,00 tot 21,00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl of bij de afdeling Patiënteninformatie, telefoon: 0031 495 572205. Deze informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats. De volgende bijeenkomst is op 2 juli.

Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom tijdens het maandelijkse Borstvoedingcafé bij restaurant ‘eten in de proeftuin’ in de Intratuin aan de Roermondseweg 147, 6004 PC in Weert. De bijeenkomsten zijn op de eerste woensdag  van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur. Het Borstvoedingcafé in Weert is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en lactatiekundige IBCLC Willy Gielen van SJG Weert. Deelname aan het Borstvoedingcafé is gratis, eventuele  consumpties zijn voor eigen rekening.

Powered by Blog Grabber