Buulse bridgedrive 2019

BUDEL – Zaterdag 13 april hebben 46 bridgeparen in de Bonte Os gestreden om de “Os Moen wisseltrofee.” Deze werd gewonnen door het damespaar Mieke van Weelden en Marie-Jeanne Wieching met een score van 66,96%. Het was alweer voor de 3e keer dat de Budelse bridgeclubs “Schoppen & Slaan“ en “Bridgeclub Budel“ deze open drive hebben georganiseerd. De 46 deelnemende paren, waarvan er 18 van buiten beide clubs kwamen, hebben gespeeld in 3 lijnen en wel ”top-integraal.” Dat wil zeggen dat in elke lijn dezelfde 28 spellen werden gespeeld; 7 ronden met 4 spellen. Na de ontvangst met koffie en vlaai werden er 3 ronden gespeeld en na de uitstekend verzorgde lunch werden er nog 4 ronden gespeeld. Met wat hartige hapjes was het wachten op de uitslag en daarna konden deelnemers en organisatoren weer terugkijken op een geslaagde drive.