c.v. De Toeters viert feest

BUDEL-SCHOOT – Ja, u leest het goed. Enkele weken na het carnavalsseizoen blikken De Toeters graag vooruit naar het weekend van 25 en 26 mei aanstaande. In dat weekend wordt het 66-jarig jubileum van De Toeters gevierd, het toetje na het geweldige afgelopen carnavalsseizoen. De komende weken zullen we u helemaal op de hoogte houden van het programma wat gaat plaatsvinden in de de feesttent op het Stationsplein in Budel-Schoot!

We zoomen wekelijks in op het overvolle programma gedurende dit weekend. Een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Deze week het complete programma in vogelvlucht. 

Zaterdag 25 mei zal de eerste herfststorm over het Stationsplein gieren. De eerste oktoberstorm heeft zich aangekondigd immers in de avond zal de tent vanaf 19.00 uur open zijn en worden alle gasten, ongetwijfeld in oktoberfestkleding, verwelkomd. Om klokslag 21.00 uur zal de band Die Powerhosen er voor zorgen dat er in Schoot bewezen wordt dat je een oktoberfest best in mei kunt vieren. Samen met dj. Frank Groenen zal dit een geweldige avond gaan worden, in Duitse sferen waarbij de halve liters en “wurst” niet gaan ontbreken!

Op zondag 26 mei wordt er in de ochtend gestart met frühshoppen o.l.v. d’ Einder muzikanten. Deze muziekkapel maakt fantastische muziek vanuit het verleden maar ook zeer zeker muziek van nu. Neem daarbij een tweetal tonpraters die de lachspieren bij de aanwezigen gaan testen. Achtvoudig Brabants kampioen Berry Knapen en niemand minder dan onze eigen Jack Kuppens staan op het programma! Voor deze ochtend zijn ook alle ex-prinsen en prinsessen, jeugdprinsen en prinsessen en alle adjudanten uit 66 jaar Toeterhistorie uitgenodigd. Alle hoogheden gaan we in het middaguur op de foto proberen zetten, een mooi historisch plaatje hopen we hier te kunnen schieten. Zoals gezegd een programma voor jong en oud immers voor de allerkleinsten en kinderen is er natuurlijk van alles georganiseerd. Naast een springkussen kan er een spellenkaart aangeschaft worden waarmee allerlei leuke dingen gedaan kunnen worden: schminken, glittertattoos, een kleurwedstrijd en allerlei knutselactiviteiten staan op het programma. Naast een natje wordt er ook voor een droogje gezorgd in de vorm van lekkere broodjes en soep. In de middag staat DJ Hardy op de planning en dagen we iedereen uit om mee te doen aan de eerste Cranendonckse Bier Pong kampioenschappen. Hierover natuurlijk de komende weken veel meer informatie!  Tip om op de kalender het jubileumweekend van c.v. De Toeters te noteren in het laatste weekend van mei!