Carrosserie en tankstation Beliën: vanaf nu Q8

Nadat Beliën maar liefst 38 jaar tankbeurten aanbood van het merk Texaco, werd nu de overstap gemaakt naar Q8. “Dit is natuurlijk een weloverwogen keuze geweest,” legt zaakvoerster Wendy Beliën uit. “Met…Carrosserie en tankstation Beliën: vanaf nu Q8

19-04-2019 09:54 – Ingezonden door Redactie

Nadat Beliën maar liefst 38 jaar tankbeurten aanbood van het merk Texaco, werd nu de overstap gemaakt naar Q8. “Dit is natuurlijk een weloverwogen keuze geweest,” legt zaakvoerster Wendy Beliën uit. “Met Q8 hebben we een erg sterke partner gevonden, die niet enkel kwaliteitsproducten garandeert maar ook heel wat voordelen kan bieden aan onze klanten.” Maar er is nog een reden tot feesten, want sinds kort is zowel het carrosseriebedrijf als het tankstation weer vlot bereikbaar via de Bosstraat! “Uiteraard hebben we er tijdens de wegenwerken voor gezorgd dat ons bedrijf bereikbaar bleef, maar nu alles weer via de Bosstraat kan verlopen is dit natuurlijk voor iedereen een goede zaak!”

Bij Carrosserie Beliën kan u tanken bij het Q8 tankstation, maar ook voor alle schadegevallen aan personenwagens of kleine bedrijfs- en bestelvoertuigen is iedereen hier aan het juiste adres. De brandstof van Q8 werd recent verkozen tot beste brandstofmerk tijdens de Best Brands Awards 2019. Deze prijs werd hen toegekend op basis van een intensief onderzoek bij 5.000 Belgische gezinnen. Q8 staat er dan ook om bekend dat ze naast kwaliteit, ook extra inspanningen leveren naar de klant toe. Dit doen ze niet enkel door acties te lanceren maar ook door een open communicatie en dialoog te voeren met hun klanten. Zo kunnen ze perfect inspelen op hun wensen en ideeën. “Maar natuurlijk staat de kwaliteit van hun producten voorop,” legt Wendy uit. “Want met deze producten haal je veel meer kilometers uit je tank waardoor je uiteindelijk veel voordeliger kan rijden. Bovendien zijn deze producten veel beter voor uw voertuig, waardoor die waarschijnlijk ook heel wat jaartjes langer meegaat.” Het Q8 tankstation van Beliën is uitgerust met verschillende brandstofpompen waardoor de wachttijden beperkt worden. Daarnaast is er een shop waar je terecht kan voor een drankje of een hapje, en is er een gezellig koffiehoekje. En iedereen die tankt bij Carrosserie Beliën kan meteen enkele extraatjes meepikken. Zo wordt indien nodig het oliepeil gecheckt, de bandenspanning gecontroleerd of een lampje vervangen.

Voor schade klein of groot, particulier of verzekeringsmaatschappij, en van welk merk dan ook: iedereen is bij Carrosserie Beliën welkom. U kan beschikken over een gratis vervangwagen tijdens de herstelling. Het wagenpark werd onlangs flink uitgebreid waardoor ze nu 9 vervangwagens ter beschikking hebben, waaronder ook enkelen met een automatische transmissie. Carrosserie Beliën regelt als erkend hersteller al uw autoschade via de verzekering.  U kan ook voor een correcte prijs terecht met schade die uit de eigen portemonnee betaald moet worden! Zij zoeken samen met u naar de beste oplossing! Ze garanderen u dat de herstelling van elk voertuig hersteld wordt volgens de normen van de fabrikant. Het voertuig wordt achteraf gereinigd en krijgt nog een grondige eindcontrole vooraleer zij het voertuig terug afleveren. Ook kan u terecht voor het vervangen of herstellen van uw autoruiten (vraag vrijblijvend uw offerte, dit is een tip!). De bumper- en koplampherstellingen zijn tevens nieuwe technieken die Carrosserie Beliën ook onder de knie heeft. Last but not least: U geniet garantie op alle werken die zijn uitgevoerd. “We gaan steeds op zoek naar de beste oplossingen voor de klant. We voeren herstellingen altijd budgetgericht uit en we bekijken de mogelijkheden die we hebben met bijvoorbeeld tweedehands onderdelen,” legt Wendy uit.

Carrosserie Beliën is aangesloten bij Acoat Selected, ABS Belgium, Febelcar, en draagt ook het keurmerk van Eurogarant, die jaarlijks een audit doen van het bedrijf.  Hierbij worden alle aspecten gecontroleerd, van klantentevredenheid tot uitrusting. Dit alles om u en uw wagen de beste zorgen te kunnen bieden. Carrosserie Beliën is te vinden aan de Bosstraat 169 in Hamont. Voor meer info kan iedereen mailen naar [email protected] of bellen naar 0032 11 445974. Kijk ook zeker eens op www.carrosseriebelien.be

Powered by Blog Grabber