Circus Ronaldo in CC Palethe

Dienstencentrum De Klimroos heeft op initiatief en ten voordele van Steunfonds De Klimroos dit seizoen een zeer bijzondere voorstelling kunnen vastleggen.Circus Ronaldo in CC Palethe

13-04-2019 12:16 – Ingezonden door Redactie – Foto Benny Degrove

Dienstencentrum De Klimroos heeft op initiatief en ten voordele van Steunfonds De Klimroos dit seizoen een zeer bijzondere voorstelling kunnen vastleggen.

Circus Ronaldo komt op vrijdag 12 april om 20.00 uur naar CC Palethe. De voorstelling “La Cucina dell’ Arte” is een vrolijke en romantische commedia dell’ arte door de gebroeders Danny en David Ronaldo. Deze vrolijkste keuken werd reeds meer dan 500 keer vertoond over de hele wereld van Reykjavik tot Lissabon, van Sydney tot Hong Kong. Dit is vrijwel het beste wat er te zien is binnen het circustheater. De kunstjes en grappen stapelen zich op. Tijdens deze tot in de puntjes uitgekiende voorstelling wordt ontzettend veel gelachen maar bovendien is het bewonderenswaardig wat de Ronaldo’s hier tonen. Komisch, kunstig en hilarisch zijn minstens drie termen die je op deze voorstelling kan plakken. Eens de fragiele keukenlaatjes opengaan begint een accordeon haar eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en wordt er met pizzadeeg gedraaid dat het een lust is om te zien.  Het duo stamt uit een circusfamilie en maakt sinds 1995 circustheater. In 1998 werden zij benoemd tot Cultureel Ambassadeur van Vlaanderen. Tickets kosten € 15,00 en voor -12 jaar € 10,00 en kunnen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur besteld worden op 0032 11349150 of per mail [email protected] Belangrijk is om er snel bij te zijn.

Powered by Blog Grabber