Clubkampioenschappen senioren bij BC Budel

Op zaterdag 30 maart werden in De Zuiderpoort de clubkampioenschappen gehouden van badmintonclub Budel voor de senioren. Ruim voor 09.30 uur was iedereen aanwezig en vanaf die tijd werden veel partijen…Clubkampioenschappen senioren bij BC Budel

19-04-2019 09:54 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 30 maart werden in De Zuiderpoort de clubkampioenschappen gehouden van badmintonclub Budel voor de senioren. Ruim voor 09.30 uur was iedereen aanwezig en vanaf die tijd werden veel partijen gespeeld door de deelnemers in de diverse klassen. Zo werden er in de A-klasse alleen heren enkels en heren dubbels gespeeld. In de B-klasse werden deze disciplines ook gespeeld, aangevuld met de dames dubbels en gemengd dubbels. Bij de heren dubbel A en de gemengd dubbel B werd gespeeld met een vaste partner. De andere dubbelwedstrijden werden gespeeld met telkens wisselende partner. Dit gaf wel een groot aantal spannende partijen, waarbij op het scherpst van de snede gestreden werd om de overwinning. De technische commissie had een strak wedstrijdschema op tijd gepland en mede daardoor verliep alles perfect op tijd. Complimenten voor de tc! De allerlaatste partij was om ca. 16.00 uur de heren enkel in de A-klasse. Tijdens een rally in de 1ste set blesseerde Perry Brom zich bij het uitstappen om een shuttle te pakken. Ondanks deze vervelende blessure ging hij toch door en wist de 1ste set nog te winnen! Maar Roel Damen wist dit “voordeeltje” goed uit te pakken en won de volgende 2 sets, waardoor hij zich een jaar lang de clubkampioen van BC Budel mag noemen! Wij wensen Perry een spoedig herstel toe! Bij de prijsuitreiking werd Caroline nog verrast met de aanmoedigingsprijs, vanwege haar verdienste voor de club, o.a. het helpen met de jeugd en haar goede badmintonspel.
Heeft u ook interesse in de badmintonsport: kijk op onze website voor nadere info: www.bcbudel.nl.

Powered by Blog Grabber