Concert accordeonvereniging Spelo

Op zondag 14 april geeft Accordeonvereniging Spelo haar jaarlijks concert in de Haaze-Hoof in Ospel. Ook dit jaar is er weer sprake van een gevarieerd programma, waaronder het popnummer Atemlos durch die…Concert accordeonvereniging Spelo

09-04-2019 12:08 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 14 april geeft Accordeonvereniging Spelo haar jaarlijks concert in de Haaze-Hoof in Ospel. Ook dit jaar is er weer sprake van een gevarieerd programma, waaronder het popnummer Atemlos durch die Nacht, een opzwepende polka, een zwoele tango en een samenspel met het koor SevenFifteen. De accordeonvereniging bestaat uit een relatief kleine groep accordeonisten. Zij vormen samen met de huidige dirigente Madélon van Sint Annaland een hechte en bevlogen groep. Ieder maandagavond repeteren zij met veel enthousiasme in de Haaze-Hoof. Spelo speelt ook dit jaar weer in meerdere stempartijen met een basaccordeon en een drummer, zodat met een de huidige bezetting van accordeonisten, een goede muzikale uitvoering van de stukken kan worden neergezet.  Naast Accordeonvereniging Spelo zijn er twee gastoptredens. Dit jaar wordt Spelo bijgestaan door het jongerenkoor Sevenfifteen uit Weert. Het koor bestaat uit ongeveer 20 leden uit de regio Weert en staat onder leiding van Rita Scheffers.
SevenFifteen bestaat uit dames en heren tussen de 20 en de 35 jaar die plezier hebben in het zingen van verschillende muziek, zoals eigentijdse (voornamelijk Engelstalige) muziek uit musicals, de popmuziek, maar ook muziek met jazz of klassieke invloeden.
Het tweede gastoptreden wordt verzorgd door mondharmonicakwartet Fata Morgana, een kwartet van internationale allure. Fata Morgan speelt muziek van uiteenlopende stijlrichtingen, van klassiek tot swing, pop en blues.  Kortom een concert wat u zeker niet mag missen. Tijdens het concert zal een tombola worden gehouden met als hoofdprijs een accordeon. Het concert begint om 14.00 uur. Entree € 6,00. Kaarten kunnen vanaf 18 maart in de voorverkoop worden gekocht of gereserveerd. Dit kan via www.accordeonverenigingspelo.nl, per mail [email protected] of telefonisch bij de secretaris Diana de Laat, telefoon 0031 495-493552.

Powered by Blog Grabber