Contrast in het Oude Kerkje Middelbeers

In het paasweekend, van zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019, exposeert schilderclub Contrast met nieuw werk in  het Oude Kerkje te Middelbeers.Contrast in het Oude Kerkje Middelbeers

19-04-2019 11:19 – Ingezonden door Redactie

In het paasweekend, van zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019, exposeert schilderclub Contrast met nieuw werk in  het Oude Kerkje te Middelbeers.
Contrast is een groep van 8 schilders, zowel professionele als amateurs, afkomstig uit Boxtel en Esch. Onder begeleiding van kunstenaar Margje Snellaars komen zij wekelijks bij elkaar om te schilderen. De exposanten zijn: Meyk van Dijk, Francine Maassen, Marjolein Zoon, Mirjam Derks,  Mieke Snellaars, Anouk van Sambeek, Wietske Voermans en Margje Snellaars. Er zijn drie gastexposanten: Raymond Arts (schilderijen); Wim Verhoeven (beelden) en Kees Voermans (lichtobjecten).
Het belooft een veelzijdige expositie te worden met kleurrijk, abstract, figuratief, dynamisch, poëtisch en monumentaal werk.
De officiële opening vindt plaats op zaterdag 20 april om 13.30 uur en u bent hierbij van harte welkom! Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag en maandag van 11 tot 17 uur. De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.
Meer info is te vinden op  HYPERLINK “http://www.oudekerkje.nl” www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje
Foto een werk van Mieke Snellaars

Powered by Blog Grabber