De Beste Comedy van Vlaamse Bodem in Theater De Hofnar

Terug van weggeweest: de succesformule waarin je de beste comedy van Vlaamse bodem te zien krijgt! Op zaterdag 20 april is Bourgondische Belgen IV te zien in Theater De Hofnar. Een avond bourgondisch genieten…De Beste Comedy van Vlaamse Bodem in Theater De Hofnar

09-04-2019 12:06 – Ingezonden door Redactie

Terug van weggeweest: de succesformule waarin je de beste comedy van Vlaamse bodem te zien krijgt! Op zaterdag 20 april is Bourgondische Belgen IV te zien in Theater De Hofnar. Een avond bourgondisch genieten van Vlaamse comedy in Valkenswaard! Deze vierde editie van de Bourgondische Belgen kent wel een heel bijzondere line-up: Jens Dendoncker, Xander De Rycke én Erhan Demirci. Deze drie heren sprongen de afgelopen jaren in het vizier. Ze staan nu samen in een programma met een geweldige MC, die de voorstelling aan elkaar praat.

De Vlaamse comedians
Jens Dendoncker is volgens de Standaard ‘Veruit de meest getalenteerde comedian van de nieuwe generatie. Xander De Rycke is nog maar 30 jaar oud en mocht het 10- jarige jubileum van zijn carrière al vieren. Erhan Demirci ontziet als rasechte arbeiderszoon in zijn eigen stand-up optredens geen enkel onderwerp – zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel. Samen vormen deze mannen het beste stand- up team van Vlaamse Bodem. Kaarten reserveren voor Bourgondische Belgen IV kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber