De jeugdraad 2013-2018 zegt ‘saluutjes’

De afgelopen 6 jaren ging deze ploeg als jeugdraad Hamont-Achel aan de slag.  In 2013 was er geen actieve werking maar door goed samen te werken volgde al snel de Dag/Nacht van de Jeugdbeweging, de Buitenspeeldag,…De jeugdraad 2013-2018 zegt ‘saluutjes’

08-04-2019 18:35 – Ingezonden door Redactie

De afgelopen 6 jaren ging deze ploeg als jeugdraad Hamont-Achel aan de slag.  In 2013 was er geen actieve werking maar door goed samen te werken volgde al snel de Dag/Nacht van de Jeugdbeweging, de Buitenspeeldag, Hamont-Achel GoeGespeeldGemeente, het SpeelgoedGeefplein, de uitleen van de speelkoffers, de Zomer-KickOff, Winterspeelstad, de uitreiking van de Gouden Teuten, de nieuwe Kompassen, etc… Het was een echt jeugdraad van doeners. En vanaf september 2018 gaat er jaarlijks meer geld – zo’n € 5000 – naar het jeugdwerk, dus er ligt een mooie toekomst klaar voor jeugdig Hamont-Achel. Ook zorgde de jeugdraad zelf voor heel wat opbrengsten via de activiteiten dus de nieuwe Jeugdraad begint met een leuk spaarpotje en dat is maar goed ook. De jeugdraad 20103-2018 is fier op haar realisaties samen met het stadsbestuur, het Uitpunt, het Huis van het Kind én alle verenigingen en zegt dank je wel voor de fijne tijd. Deze ‘oude’ ploeg wenst de nieuwe Jeugdraad heel veel succes en plezier!

Powered by Blog Grabber