De Schut van Buul

Komende maandag 15 april is het weer zover. De schutters gaan dan weer buiten oefenen met de grote buks ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De bondsfeesten vinden dit jaar plaats op 19 mei in Neeritter,…De Schut van Buul

13-04-2019 11:06 – Ingezonden door Redactie

Komende maandag 15 april is het weer zover. De schutters gaan dan weer buiten oefenen met de grote buks ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De bondsfeesten vinden dit jaar plaats op 19 mei in Neeritter, 2 juni in Meijel, 23 juni in Nederweert-Eind,  18 augustus in Grathem en het OLS vindt dit jaar plaats op 7 juli in Sevenum waarna de kavelronde op 13 augustus zal door gaan. Verder zal er door de schutters nog worden deelgenomen met de Weerter Schutterijen op 11 mei voor de Cornelisbeker en op 29 juni voor de Leo Nouwen beker, beide wedstrijden vinden plaats bij St. Oda in Boshoven. Als enigste Brabantse schutterij wil De Schut van Buul bij alle wedstrijden goed voor de dag komen. Op maandag 26 augustus vindt het jaarlijkse Koningsschieten weer plaats en op  8 september het jaarlijkse Koning der Koningen wat samen met de Gemeente wordt georganiseerd. Denkt u dat u zelf een scherpschutter bent of wil worden, kom dan gerust op de maandagavond naar de Schuttershoeve aan de Laarstraat om onder de grote buks plaats te nemen en uw schuttersvaardigheden te testen. De aanvangstijd van deze oefenavonden is 19.00 uur en alleen op de maandagse feestdagen wordt er niet geoefend. Om als schutterij tijdens de optochten goed voor de dag te komen zijn wij op zoek naar een bordjesdrager, die tijdens de optocht met het verenigingsbord voorop zal lopen. Dit mag zowel een meisje als een jongen zijn en de leeftijd ligt ongeveer tussen de 8 en 14 jaar. Heeft uw kind hier interesse in, kom dan op een maandag tijdens een oefenavond van de schutters of op de dinsdagavond tijdens de repetitieavond van de Drumline naar de Schuttershoeve om u door het bestuur te laten bijpraten. Nieuwe leden voor de Drumline en nieuwe schutters zijn ook van harte welkom om kennis te komen maken met de Schut van Buul.                                                                 

Powered by Blog Grabber