De voorlaatste speeldag bij de VHV J18

Sinds oktober werd al aangegeven dat dit een moeilijke speeldag kon worden voor sommige ploegen omwille van afwezigheden (Rome-reizen, vakanties …) .  Verzetten bleek toen moeilijk, tot men deze week…De voorlaatste speeldag bij de VHV J18

19-04-2019 10:36 – Ingezonden door Redactie

Sinds oktober werd al aangegeven dat dit een moeilijke speeldag kon worden voor sommige ploegen omwille van afwezigheden (Rome-reizen, vakanties …) .  Verzetten bleek toen moeilijk, tot men deze week plots toch wilde verschuiven naar het “reserve weekend”, last minute is dat allemaal niet te doen, ook Sporting Nelo speelde met een ongewone veldbezetting, dus afwachten.

Tongeren moest door spelerstekorten echter forfait geven.  Sporting speelde (en organiseerde) dan deze verkorte speeldag in het Dommelhof.  Sporting trommelde last minute en onverwacht ook nog even coach Bjorn op, merci Bjornia.

Eerste match tegen Hasselt.
Initia met de betere start en naar een 0-3 in de 5′, Mathijs met de eerste Peltse goal na 6′, Sporting klampte aan, tot 3-6 in de 10′, Hasselt kon via Robbe V iets te gemakkelijk vanaf de rechterhoek scoren, maar deze eerste wedstrijd werd het dus niet, een vijftal paal shots, twee gemiste (gepakte) 7m’s …. afin Sporting drong nog aan maar strandde op 8-10. We noteren wel de 3 x 2′ in een kwartier voor een Hasseltse speler Albrecht, dat hadden we nog nooit gezien op 20′ wedstrijd.

Dan de tweede match.
Sporting was deze match iets beter bij de les, bleef de hele match op (een lichte) voorsprong, Nick pakte zijn ballen in doel, nu deden Robbe (3), Door (3), Luca (1) en Mathijs (1) hun goals in het zakje en zo werd met 6-8 gewonnen.

De finalisten in deze VHV J18 waren al bekend, Sporting speelt dus in Pelt op 19 mei tegen Hasselt.

Powered by Blog Grabber