DEsign fotografie

Wie portret-, familie- of huwelijksfoto’s wil laten maken is bij DEsign Fotografie aan het juiste adres. Eveline Dierynck is opgegroeid in West Vlaanderen, getrouwd en mama van 3 meisjes. Momenteel woont…DEsign fotografie

16-04-2019 13:46 – Ingezonden door Redactie

Wie portret-, familie- of huwelijksfoto’s wil laten maken is bij DEsign Fotografie aan het juiste adres. Eveline Dierynck is opgegroeid in West Vlaanderen, getrouwd en mama van 3 meisjes. Momenteel woont ze in Leopoldsburg. Ze is reeds meerdere jaren actief als fotograaf.  U kan bij haar terecht voor portret-, familie- en huwelijksfotografie. Daarnaast is ze ook te boeken voor evenementen.? Eveline is een spring in het veld, enthousiast en positief ingesteld. Daarnaast is ze vooral nieuwsgierig, attent en een levensgenieter. Met een oog voor detail zorgt ze voor de perfecte foto. Haar stijl van fotograferen is te omschrijven als naturel, met een hoek af en spontaan. Kijk voor meer info op Instagram: designfotografie1977 of op de Facebookpagina: design fotografie. U kan Eveline ook contacteren via tel. 0032 474 810193.

Powered by Blog Grabber