Eerste thuismeeting meteen een schot in de roos

PELT – Sporting Atletiek Neerpelt (SACN) was met maar liefst 41 wedstrijdatleten van  de partij bij de OLimPiC 2019 jeugdmeeting op 14 april in Neerpelt. Er zijn  573 prestaties geleverd. Waar SACN trots op mag zijn is het polsstokproject. Zes van de negen SACN-miniemen verbraken hun persoonlijk record bij het polsstokspringen. Dat belooft natuurlijk voor de volgende meeting. Dan mag SACN het Limburgs kampioenschap polsstok organiseren voor de Limburgse miniemen.Natuurlijk waren er meer knalprestaties van de SACN- atleten. De uitslagen vind je op www.sacn.be  “Als dit geen goede start is van het zomerseizoen dan weet ik het ook niet meer!,” aldus Hoofdtrainer SACN Louis Geboers. Via HAC Weekblad ook een bedankje aan alle vrijwilligers die zich deze dag hebben ingezet om alles in goede banen te leiden.