Eerste zomerseizoenwedstrijd te Veldhoven

Op vrijdagavond 29 maart 2019 organiseerde GVAC de eerste avondwedstrijd van Circuit 14. Dit is een avondcircuit bestaande uit 4 baanwedstrijden, met klassementsprijzen voor junioren C t/m Masters. De…Eerste zomerseizoenwedstrijd te Veldhoven

13-04-2019 11:15 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdagavond 29 maart 2019 organiseerde GVAC de eerste avondwedstrijd van Circuit 14. Dit is een avondcircuit bestaande uit 4 baanwedstrijden, met klassementsprijzen voor junioren C t/m Masters. De wedstrijd vond plaats op sportpark De Kempen-Campus te Veldhoven.

De wedstrijd was meteen een schot in de roos voor de Sporting Atletiek Neerpelt-atleten. Met maar Liefst 21 atleten was SACN  aanwezig. Dit was de grootste buitenlandse delegatie. Omdat het om de eerste meeting van het seizoen ging, was het ook een test hoe de sporters van SACN ervoor stonden. De aanwezige trainer Daan Stevens zag dat het goed zat met zijn atleten. De uitschieters voor de club waren:
De hoogspringers Boy Lorist 1m65 en Ebe Kums 1m55. De 200 m lopers Sasha Sijbers  23”96 en Lopke Zentjens 28”29. De 1000m lopers Jinte Palmans 3’10”61 en Sofie Jansen 3’17”85. En de 5000m loper Ruben Allaert finishte in 19’23”75. De meeste van de SACN’ers hadden een persoonlijk record, dus dat ziet er goed uit voor het komende seizoen! Tenslotte meldt SACN trots dat er volgende week atleten van hun club op trainingsstage gaan in de buurt van Perpignan aan de Middellandse zee in Frankrijk.
Foto van Daan Stevens (haas) op de 1000m voor Jinte Palmans

Powered by Blog Grabber