EMJ zoekt nog hostessen en hosts

Dit jaar nemen orkesten en ensembles uit 29 landen deel aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Pelt. Nooit eerder werd dat aantal bereikt. Dat betekent dat er ook zeer veel deelnemers zijn. Die…EMJ zoekt nog hostessen en hosts

19-04-2019 10:51 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar nemen orkesten en ensembles uit 29 landen deel aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Pelt. Nooit eerder werd dat aantal bereikt. Dat betekent dat er ook zeer veel deelnemers zijn. Die moeten zo optimaal mogelijk begeleid worden tijdens de festivaldagen.

Daarom zoekt het comité Onthaal van het EMJ nog een aantal jongens en meisjes om het team te versterken. Hun functie van host en/of hostess duurt van vrijdagavond 3 mei tot en met zondagavond 5 mei.
Hun taak bestaat erin voornamelijk buitenlandse groepen te begeleiden naar concertzalen, eetzalen en diverse EMJ-festiviteiten. Andere taken bestaan erin toegangstickets te controleren aan concertzalen en aanwezig te zijn tijdens ceremonies. Ze zullen tevens het aanspreekpunt zijn voor EMJ-bezoekers.
Belangstellenden krijgen uiteraard alle nodige informatie over wat van hen verwacht wordt.

Uiteraard krijgen ze tijdens de festivaldagen maaltijden aangeboden, wordt hen een mooi uniform aangemeten en wordt voor hen, indien nodig, een overnachtingsplaats voorzien.
Wie vlot is in de omgang, een mondje Engels, Frans, Duits of een andere vreemde taal spreekt en wie zich geroepen voelt om de taak van host of hostess op zich te nemen kan zich melden bij het EMJ op volgend e-mailadres: [email protected]

Powered by Blog Grabber