EP-release Ten Pickles for Johnny

Op 25 mei presenteert de rockband Ten Pickles for Johnny hun EP in het Cantine Theater in Budel-Dorplein. De avond zal aanvoelen als een ‘klein festival’. Naast het optreden van de band zelf, treden er…EP-release Ten Pickles for Johnny

12-04-2019 12:17 – Ingezonden door Redactie – Foto Anne Vullinghs

Op 25 mei presenteert de rockband Ten Pickles for Johnny hun EP in het Cantine Theater in Budel-Dorplein. De avond zal aanvoelen als een ‘klein festival’. Naast het optreden van de band zelf, treden er drie andere lokale acts (regio Budel en omstreken) op. Via deze link is meer informatie te vinden: https://tenpicklesforjohnny.nl/event/ep-release/
Ten Pickles For Johnny is een vijfkoppig zoetzuur rockapparaat. De band combineert de zoete moderne rockinvloeden met de zurige gurigheid van het grunge tijdperk. Zelf voegt
de band daar nog een eigenwijs sausje aan
toe, in de vorm van dubbelzinnige teksten die ook nog eens gemakkelijk mee te zingen zijn. Je zou bijna vergeten dat je naar een alternatieve rockband staat te kijken! Het unieke lage stemgeluid van Frontman Tom Miller helpt je hier dan wel weer aan te herinneren.
Of zoals Johnny ooit verwoordde: “De band zou zo maar een liefdesbaby van de Foo Fighters en Pearl Jam kunnen zijn. Een vette, muzikale rockband speciaal gemaakt voor de volgende generatie”.

Powered by Blog Grabber