Expositie in De Smeltkroes

MAARHEEZE – De werkgroep Exposities AK de Smeltkroes verzorgt een expositie van 18 april tot 20 mei met schilderijen en beelden in de Smeltkroes te Maarheeze.

Nanny van Heijl uit Achel, geboren in Rotterdam, maakt schilderijen en beelden. Ze heeft cursussen gevolgd in; tekenen, schilderen, portrettekenen en beelden maken. Veel van haar werk vindt zijn oorsprong in de natuur. Meerdere lagen over elkaar geven kleuren en vormen vaak een extra dimensie. Zij experimenteert met acrylverf en diverse technieken om de juiste compositie neer te zetten. Ook is zij steeds op zoek naar iets nieuws en net als in het leven houdt zij van afwisseling en verandering. De zoektocht op zich is een inspiratiebron. Vandaar dat er veel variatie is in stijl en onderwerp. Ook in haar beelden ontstaan de vormen en kleuren spontaan. Nanny van Heijl exposeert in België, Nederland en Frankrijk. www.nanart.nl  De werkgroep Expositie Aktiviteiten Smeltkroes wenst de bezoekers veel kijkplezier. De officiële openingstijden van “de Smeltkroes” zijn:

Op werkdagen: van 14.00 tot 22.00 uur

Op zaterdag: van 14.00 tot 18.00 uur

Op zondag : van 12.00 tot 14.00 uur

Wenst u in het weekend te komen kijken adviseren wij vooraf te bellen naar 0031 495 593219.