Extra avond-openstelling Elzenhoeve wegens grote belangstelling Lente Kunst Expo

De tentoonstelling die momenteel in Galerie Elzenhoeve te bezichtigen is, wordt wegens het succesvolle verloop uitgebreid met een extra openstelling op vrijdagavond 5 april (vanaf 20:00 uur), zodat zoveel…Extra avond-openstelling Elzenhoeve wegens grote belangstelling Lente Kunst Expo

08-04-2019 18:39 – Ingezonden door Redactie

De tentoonstelling die momenteel in Galerie Elzenhoeve te bezichtigen is, wordt wegens het succesvolle verloop uitgebreid met een extra openstelling op vrijdagavond 5 april (vanaf 20:00 uur), zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden kunnen genieten van bijzondere kunstwerken.
De Lente Kunst Expo 2019 is het resultaat van het verzameld werk van negen kunstenaars die in Brabant werken of een band met deze provincie hebben. Variatie – zowel in disciplines, formaten als in materialen – is het kernwoord van de tentoonstelling die enthousiaste reacties oplevert van bezoekers, van diverse pluimage en zowel uit de Kempen als daarbuiten. Glasobjecten naast papier, olieverfschilderijen naast inkt op rijstpapier, fotografie naast werk met krijt of sculpturen van steen, het is allemaal te zien in én buiten Galerie Elzenhoeve. Buiten, in de lentezon, staan namelijk de forsere beelden van Jo Gijsen (Eindhoven 1943-2017). De beeldhouwer zag mogelijkheden en beperkingen in de steen die hij bewerkte en beschouwde die toevalligheden als welkome cadeautjes; ruimte scheppende voor het toeval.
De expositie met kunst van Susan Reijnders, Theo Kuijpers, Jo Gijsen, Jan Vosters, Aldona Stachowska, Ellen Jess, Renée van Trier, Marieke Peters en Jacobien de Korte is nog te zien op vrijdag 5 en zondag 7 en 14 april. Op de zondagen geopend van 13:00-18:00 uur.
Entree gratis | Groepen kunnen zich aanmelden voor doordeweekse bezichtiging | Locatie: Galerie Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel | Meer info is te vinden op www.elzenhoeve.eu

Powered by Blog Grabber