Freek de Jonge in het Munttheater

Voor het eerst in jaren staat de inmiddels 75-jarige Freek dit seizoen weer helemaal alleen op het toneel.  In het najaar van 2018 exposeerden Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum, waarbij aan…Freek de Jonge in het Munttheater

16-04-2019 13:38 – Ingezonden door Redactie – Foto Eva Roefs

Voor het eerst in jaren staat de inmiddels 75-jarige Freek dit seizoen weer helemaal alleen op het toneel.  In het najaar van 2018 exposeerden Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum, waarbij aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld werd gebracht. `De Suppoost’ is een nieuwe solovoorstelling die voortkomt uit deze periode. In deze voorstelling volgt het publiek Freek de Jonge’s avonturen in het museum. Van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen op het gebied van kunst (en vliegwerk). Een mooie cabaretavond gegarandeerd, want zoals de Volkskrant schrijft: ‘Het Nederlands cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge’! Te zien op woensdag 17 april om 20.15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 25,00  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber