Geweldige prestaties voor D-One en D-Vine in Heesch

Een mooie prestatie voor de wedstrijdteams van Dance Vision; D-One en D-Vine. Beide teams zetten op zaterdag 23 maart een top-uitvoering neer tijdens de wedstrijd van Dance Waves competition te Heesch….Geweldige prestaties voor D-One en D-Vine in Heesch

08-04-2019 12:57 – Ingezonden door Redactie

Een mooie prestatie voor de wedstrijdteams van Dance Vision; D-One en D-Vine. Beide teams zetten op zaterdag 23 maart een top-uitvoering neer tijdens de wedstrijd van Dance Waves competition te Heesch. De Dance Waves Competition is de grootste danswedstrijd in België en Nederland samen.

D-One is een jong wedstrijdteam dat veel in haar mars heeft. Onder leiding van Tessa van Kessel trainen de dansers hard om hun beste werk te laten zien tijdens de wedstrijden. Ook D-Vine scoort prima en traint hard om goede resultaten neer te zetten. Zo hebben zij afgelopen zaterdag de 1e plaats behaald in de categorie ‘Urban’.

Wil jij ook hard trainen met je eigen crew en het harde werken tijdens danswedstrijden en optredens laten zien? Geef je dan nu op via info@turnlust.nl  Mocht je liever in een recreantengroep dansen? Ook dan ben je van harte welkom bij Dance Vision.

Powered by Blog Grabber