Gezellig hardlopen met Loopgroep Cranendonck

Hardlopen op bijzondere plekken is altijd een mooie ervaring. Met ronkende motoren plankgas door de scherpe bochten van het circuit, doseren op het zonnige strand om vervolgens feestelijk onthaald te worden…Gezellig hardlopen met Loopgroep Cranendonck

19-04-2019 10:06 – Ingezonden door Redactie

Hardlopen op bijzondere plekken is altijd een mooie ervaring. Met ronkende motoren plankgas door de scherpe bochten van het circuit, doseren op het zonnige strand om vervolgens feestelijk onthaald te worden in het dorp en bij de finish op het circuit. Wat een spektakel was de 12e editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run! Marcel Groenen, Driek Boelens en Geert Hertogs waren erbij op deze prachtige zonnige dag. Marcel, Driek en Geert hebben hun best gedaan om er een snelle tijd van te maken. Marcel liep de 12 kilometer in 1:03:54 en Driek in 1:07:04. Geert koos voor de halve marathon en finishte in 1:43:14.

Bij de Volksloop in Weert was er als vanouds een grote deelname door onze loopgroep. En even belangrijk als het hardlopen zelf, een gezellige afterparty. Wil jij ook deel uit maken van onze gezellige loopgroep? Kom vrijblijvend een training meedoen! Voor meer informatie: https://www.loopgroepcranendonck.nl  of via Irma van Gils 0031 6-23042276.
Foto Geert Hertogs

Powered by Blog Grabber