HAC Weekblad week 15 2019

Bijna weekend… maar nog net op tijd om de HAC van deze week nog een keer onder de aandacht te brengen. De meeste lezers hebben de krant inmiddels al ontvangen én hij is online te lezen via onze website.HAC Weekblad week 15 2019

12-04-2019 15:48 – Ingezonden door Redactie

We hebben weer veel nieuws deze week. Zo openen we met het Paasvuur in Budel en de Week van het Jonge Kind, een oproep van het EMJ en de Pelter Ramen Ronde. Verder aandacht voor de opening van het dorpstrefpunt in Soerendonk, de Vrienden van het Schepenhuis die een tv en tablet geschonken hebben aan ’t Schutje, Lokale Helden in Hamont-Achel, 25 jaar Multi-Service, de verkeersmaatregelen aan de Grootschoterweg, boekenmarkt in Budel, de Vastenavtie 2019, Evert Meijs schreef over Ambulancier Roland Rietjens, Tuininspiratie, XtraStyling centraal op de Beautypagina, de koeiendans in Maarheeze, KPJ-SOS bracht Lucy’s Baby, sport, cultuur, puzzels, columns en nog veel meer!

Tenslotte nog aandacht voor de Wonen in de Grensstreek. De maandelijkse uitneembijlage die in het midden van de krant zit. Daarin naast aandacht voor Liplijn Elektrotechniek, EBM in Budel ook veel wooninspiratie-tips!

Powered by Blog Grabber