Harry Geilenkirchen Persoonlijk Kampioen 1e Klasse 2019

De finalewedstrijden in de eerste klasse werden dit  jaar georganiseerd door B.V. “THOF-btM” in “De Smeltkroes” te Maarheeze.  Uit een totaal van 10 deelnemers plaatsten zich 6 spelers voor de finale waarin…Harry Geilenkirchen Persoonlijk Kampioen 1e Klasse 2019

19-04-2019 10:30 – Ingezonden door Redactie

De finalewedstrijden in de eerste klasse werden dit  jaar georganiseerd door B.V. “THOF-btM” in “De Smeltkroes” te Maarheeze.  Uit een totaal van 10 deelnemers plaatsten zich 6 spelers voor de finale waarin gedurende 5 speelronden wordt gestreden om de persoonlijke kampioenstitel in de eerste klasse. Deze finale kende een zeer turbulent verloop. Tot en met de eerste drie speelronden waren het  Johan Slenders en Pim Staals die afwisselend de ranglijst aanvoerden waardoor beiden een grote kans maakten om als winnaar uit de bus te komen. Vanaf ronde 3 kwam er echter een kentering in de slagvolgorde omdat Harry begon aan een opmars waarbij hij alle 3 resterende partijen wist te winnen. Ook Gerrit Melis deed nog een duit in het zakje door zijn laatste partij tegen Johan Slenders te winnen. Na enig rekenwerk van de wedstrijdleiding werd duidelijk dat Harry Geilenkirchen het hoogste overall scoringspercentage had behaald waardoor hij tot kampioen werd uitgeroepen. De eindstand staat elders op de sportpagina’s.

Foto Johan Slenders, Harry Geilenkirchen en Gerrit Melis

Powered by Blog Grabber