Heb jij ook altijd al eens willen leren vissen!

BUDEL-DORPLEIN – Zaterdag 11 mei organiseert HSV t Ringselven een jeugdvismiddag. Tijdens deze middag is het mogelijk om onder begeleiding van ervaren vissers te leren vissen. De vereniging zorgt voor alle benodigdheden. Belangstellenden die zelf al visspullen hebben, mogen deze natuurlijk ook meenemen. De vismiddag is voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar, kinderen tot en met 9 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. De middag zal beginnen om 13.00 en zal rond 16.00 uur worden afgesloten. De vismiddag vindt plaats bij Het Pomphuisje gelegen aan de eerste peel in Budel-Dorplein (Havenweg tegenover Nyrstar).  Naast een gezellige en leerzame middag met veel informatie, zijn er ook leuke prijzen te winnen. Meld je snel aan, er zijn maar een beperkt aantal visstekken beschikbaar.  Aanmelden kan tot 7 mei via de website www.hsvringselven.nl onder “jeugdvismiddag”. Tot aan de waterkant!

Foto Gerard Coenen