Heren-c Tectum Achel kampioen

De Heren C van volleybalclub Tectum Achel werden dit seizoen kampioen in 3e provinciale. Onder de deskundige leiding van ervaren coach Fred van Seggelen konden zij zich na de reguliere competitie met maar…Heren-c Tectum Achel kampioen

19-04-2019 10:42 – Ingezonden door Redactie

De Heren C van volleybalclub Tectum Achel werden dit seizoen kampioen in 3e provinciale. Onder de deskundige leiding van ervaren coach Fred van Seggelen konden zij zich na de reguliere competitie met maar één verloren wedstrijd terecht kampioen van 3 provinciale noemen. Uitblinkers Simon Hendriks en Brecht Timmermans lieten meerdere malen de wedstrijd in Achels voordeel kantelen. Door de competitieformule met maar 8 teams was de competitie al in februari beslist waarna de bond nog een nacompetitie organiseerde. Tectum Achel  kijkt al uit naar volgend seizoen in 2de provinciale wanneer de ploeg zal versterkt worden met Koen Weltens die overkomt uit de divisieploeg van Achel.

Powered by Blog Grabber