Het is weer bijna boekenmarkt in Budel

Hij zit er weer aan te komen: de jaarlijkse Boekenmarkt voor Cranendonck en omgeving georganiseerd door het Sint Jorisgilde Budel. Ook dit jaar weer is er een ontstellend grote voorraad boeken bijeengebracht…Het is weer bijna boekenmarkt in Budel

13-04-2019 12:00 – Ingezonden door Redactie

Hij zit er weer aan te komen: de jaarlijkse Boekenmarkt voor Cranendonck en omgeving georganiseerd door het Sint Jorisgilde Budel. Ook dit jaar weer is er een ontstellend grote voorraad boeken bijeengebracht door het Budelse gilde. Op zondag 14 april staat de hele voorraad boeken in het clublokaal De Vaandrig uitgestald en kunnen de boekenliefhebbers er hopelijk in grote getalen hun slag slaan. Er is al een grote voorraad boeken verzameld, maar als u nog iets heeft ter aanvulling van deze voorraad dan kunt u deze aanmelden telefonisch op 0495-430250 of via email naar [email protected] We komen ze dan bij u ophalen. Bij De Vaandrig aan de Poelderstraaat 5 te Budel kunnen boeken vanaf woensdag 10 april worden afgeleverd bij aanwezigheid in de ochtend of vorege namiddag. Verder kunt u altijd boeken kwijt bij de familie Horst, burgemeester van Ginnekenstraat 9 te Budel. De entree op 14 april is gratis! De verkoop duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie over het gilde kunt u ook kijken op www.sintjorisgildebudel.nl.

Powered by Blog Grabber