Hulp bij het gebruik van de computer; van de wensboom

Aan de wensboom hing ook een wens van mevrouw Puerto Iglesias uit Maarheeze. Mevrouw wilde graag hulp bij het omgaan met haar computer.  Zij heeft een laptop, tablet en smartphone, maar weet niet goed…Hulp bij het gebruik van de computer; van de wensboom

19-04-2019 09:46 – Ingezonden door Redactie

Aan de wensboom hing ook een wens van mevrouw Puerto Iglesias uit Maarheeze. Mevrouw wilde graag hulp bij het omgaan met haar computer.  Zij heeft een laptop, tablet en smartphone, maar weet niet goed wat er allemaal wel of niet mee kan. Daarom zocht de werkgroep Wensboom Maarheeze hulp. Die kwam er in de persoon van Mirte Thomasse. Mirte is een scholiere van de WereDi Scholengemeenschap in Valkenswaard en doet voor haar maatschappelijke stage ook al vrijwilligerswerk in Zorgcentrum Marishof. Bovendien is zij heel handig met de computer. Zij wilde ook mevrouw Puerto Iglesias graag helpen om wegwijs te worden op al haar apparaten. Zaterdag 6 april was de eerste ‘les’. Er zullen er nog wel een paar gaan volgen. Beiden hadden er zichtbaar plezier in. Mirte, dank je wel, dat je dit belangeloos wilt doen!

Powered by Blog Grabber