Jan Van Hout nieuwe trainer Achel vv

De club bereikte afgelopen weekend een akkoord met Jan Van Hout uit Lommel om vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer te worden van Achel V.V.. Jan is 44 jaar oud en zit in de laatste rechte lijn voor het behalen van het UEFA-A trainersdiploma. Achel vv  hoopt met hem verdere stappen te zetten in…Jan Van Hout nieuwe trainer Achel vv

19-04-2019 10:33 – Ingezonden door Redactie

De club bereikte afgelopen weekend een akkoord met Jan Van Hout uit Lommel om vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer te worden van Achel V.V.. Jan is 44 jaar oud en zit in de laatste rechte lijn voor het behalen van het UEFA-A trainersdiploma. Achel vv  hoopt met hem verdere stappen te zetten in de sportieve ontwikkeling van de club.
De groen-wittenj zijn tevens heel verheugd dat het gros van de huidige spelerskern blijft en zelfs opnieuw voor twee jaar heeft bijgetekend. Samen met de nodige versterkingen (waarover later meer) werd een solide basis gelegd voor de komende jaren. Hopelijk  in de 1e Provinciale!

Powered by Blog Grabber