Jeugd in spotlight bij hockeyclub Cranendonck

MAARHEEZE – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En ook bij hockeyclub Cranendonck is de jeugd belangrijk. Afgelopen weekend bleek dat op vele manieren. Zaterdag ontving Meisjes D3 de onlangs gewonnen Teamprijs. Zij wisten namelijk de meeste vrijwilligers op de been te brengen bij de HCC Doe Dag. En dat betekende prijs! Voorzitter Martin Daudey overhandigde een heerlijke taart waar de meiden met hun trainers/coaches heerlijk van genoten hebben. Zondag 14 april was dé dag van Finn Jobse en Tim van Galen (Jongens F1). Tijdens Super Sunday beleefden zij een bijzondere hockeymiddag. Zij waren namelijk de VIP-gasten van Heren 1 van hockeyclub Cranendonck. Finn en Tim volgen de teambespreking, de warming up en het bekeken de wedstrijd vanuit de dug-out. Heren 1 won de wedstrijd tegen Berlicum met 4-3.

Na de wedstrijden van zaterdag was het daarna tijd voor de HCC MovieNight. De activiteitencommissie organiseerde voor de F- en E-jeugd én voor de D-spelers een gezellig avondje. Leuke films, poffertjes, pannenkoeken, popcorn en veel kids, de perfecte ingrediënten voor een leuke avond.