Kinderbeurs in Sterksel goed bezocht

De kinderbeurs was dit voorjaar een groot succes. Vele mensen trokken er weer op uit om in het dorp te komen winkelen. Er werd veel geld uitgegeven aan allerlei mooie spullen en de heerlijke versgebakken wafels gingen er rap doorheen.Kinderbeurs in Sterksel goed bezocht

19-04-2019 11:17 – Ingezonden door Redactie

De kinderbeurs was dit voorjaar een groot succes. Vele mensen trokken er weer op uit om in het dorp te komen winkelen. Er werd veel geld uitgegeven aan allerlei mooie spullen en de heerlijke versgebakken wafels gingen er rap doorheen. Hierdoor hebben we een mooi bedrag opgehaald van 1750 euro die geschonken wordt aan Stop Hersentumoren en St. Broca. Dus wederom bedankt het bestuur alle vrijwilligers en sponsoren die het mede mogelijk  maken dat de kinderbeurs in Sterksel zo succesvol is.

Powered by Blog Grabber