Klikkelstein viert Week van het Jonge Kind

Maandag 8 april werd op Kinderopvang Klikkelstein in Budel feestelijk de Week van het Jonge Kind geopend. De hele week worden de kindjes, van 0 tot 4 jaar, extra verwend met leuke activiteiten! “De Week…Klikkelstein viert Week van het Jonge Kind

19-04-2019 11:02 – Ingezonden door Redactie

Maandag 8 april werd op Kinderopvang Klikkelstein in Budel feestelijk de Week van het Jonge Kind geopend. De hele week worden de kindjes, van 0 tot 4 jaar, extra verwend met leuke activiteiten! “De Week van het Jonge Kind is een landelijke actie waar Klikkelstein uiteraard graag aan meewerkt!” vertelt Joos van Buul, coördinatrice bij Klikkelstein.

Zowel de twee peutergroepen als de drie babygroepen mochten maandag de week letterlijk en figuurlijk inspringen. Vol ongeduld verzamelden de kindjes ’s ochtends op de feestelijk aangeklede speelplaats, waar vlagjes, ballonnen en natuurlijk Raai de Kraai hen verwelkomden. De kinderen mochten samen met Raai de Kraai het rode lintje doorknippen en letterlijk, met behulp van een trampoline, de feestweek inspringen! “De medewerkers van Klikkelstein hebben een leuk parcours opgesteld.

“De kindjes kennen dat parcours al van de reguliere activiteiten die we hier organiseren in het kader van het Nijntje Beweegprogramma,” legt Joos uit. Gedurende Week van het Jonge Kind mogen de kinderen naar de opvang komen met ‘gekke haren en gekke kleding’, maar dat is nog niet alles want er worden de hele week speciale activiteiten georganiseerd.  “Denk aan kinderyoga, schilderen, meeleeftheater,… en voor de babygroepen hebben we speciale voelborden gemaakt. Uiteraard allemaal met het oog op het stimuleren van de ontwikkeling en bewegen,” aldus Joos. “Bovendien laten we onze kindjes deze week kennis maken met diverse fruitsoorten. Vorig jaar hebben we ook al deelgenomen aan de Week van het Jonge Kind, maar dat was minder uitgebreid dan dit jaar.” Op vrijdag wordt de Week van het Jonge Kind eveneens feestelijk afgesloten en mogen de kindjes letterlijk de week weer ‘uitspringen’. Voor meer informatie over Klikkelstein, surf naar www.klikkelstein.nl

Powered by Blog Grabber