Koffiestop op de weekmarkt

In het kader van “Broederlijk delen” organiseerde het parochieteam van Hamont, een koffiestop op de weekmarkt te Hamont Centrum, waarbij een vrije bijdrage aan de voorbijgangers werd gevraagd in ruil voor…Koffiestop op de weekmarkt

13-04-2019 11:58 – Ingezonden door Redactie

In het kader van “Broederlijk delen” organiseerde het parochieteam van Hamont, een koffiestop op de weekmarkt te Hamont Centrum, waarbij een vrije bijdrage aan de voorbijgangers werd gevraagd in ruil voor een lekkere tas koffie. Dit ging door op dinsdag 2 april. Broederlijk delen doet een oproep om in deze vastentijd op te komen voor een Guatemalteeks gezin in armoede. Elke gift is welkom! Dit gezin en vele anderen hebben recht op een menswaardig bestaan. Help met een gift aan Broederlijk Delen. Geef de boeren in Guatemala eigen grond om voedsel op te telen, want: geen grond is geen leven. Voor méér informatie om dit gezin in Guatemala te helpen:  surf naar de website: www.broederlijkdelen.be  (J.J.S.)

Powered by Blog Grabber