Kompas voor vrijetijdsbeleving in de brievenbus

Afgelopen maand zat er voor alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar een leuk presentje in de brievenbus. De stad verdeelde namelijk weer meer dan 2.000 Kompassen. Dit boekje,…Kompas voor vrijetijdsbeleving in de brievenbus

13-04-2019 12:22 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen maand zat er voor alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar een leuk presentje in de brievenbus. De stad verdeelde namelijk weer meer dan 2.000 Kompassen. Dit boekje, dat bestaat uit 15 bonnen met een waarde van € 1, kan je gebruiken als ‘zakgeld’ voor een hele resem toffe activiteiten.

Met het Kompas zet het stadsbestuur kinderen en jongeren nog meer aan om zich te werpen in het rijke vrijetijdsleven van Hamont-Achel. Zo kan je de waardebonnen besteden aan jeugd-, sport- en cultuuractiviteiten georganiseerd door het UiTpunt. Je kan ze  bovendien ook gebruiken voor deelname aan activiteiten van speelpleinwerkingen, voor filmvoorstellingen in het kader van Cinemaatjes en om bij te leggen aan het lidgeld van alle jeugd-, sport- en cultuurverenigingen in onze stad. Je kiest daarbij zelf hoe je dat doet; alle bonnen tegelijkertijd of verdeeld over verschillende activiteiten… alles kan!

Uitzonderlijk kan je het Kompas ook gebruiken voor vrijetijdsbeleving buiten onze stad. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde sporttak in Hamont-Achel niet aangeboden wordt. Wie zijn waardebon(nen) wil inwisselen bij een vereniging in een andere stad of gemeente, neemt best contact op met het UiTpunt.

Het Kompas kan je tot en met 30 september 2020 besteden. Let wel: de waardebonnen kunnen niet omgeruild worden voor geld. Je kan er ook geen consumpties mee kopen en indien je betaalt met dit bonnenboekje, heb je geen recht op wisselgeld of een tegoedwaardebon. De kompassen die je in 2018 ontvangen hebt, kan je nog inleveren tot 30 september 2019. Meer weten over het Kompas? Neem een kijkje op www.hamont-achel.be/kompas.

Powered by Blog Grabber