Ledûb dames 2 heeft kampioenschap in eigen hand

Zaterdag 30 maart speelden de meiden van Ledûb dames 2 een thuiswedstrijd in de Smeltkroes. Met de teambespreking in het zonnetje en een potje chaosvolleybal voorafgaand aan de warming-up waren de meiden…Ledûb dames 2 heeft kampioenschap in eigen hand

13-04-2019 11:14 – Ingezonden door Mirthe Engelen – Foto Jos Meusen

Zaterdag 30 maart speelden de meiden van Ledûb dames 2 een thuiswedstrijd in de Smeltkroes. Met de teambespreking in het zonnetje en een potje chaosvolleybal voorafgaand aan de warming-up waren de meiden klaar om te shinen. De eerste set ging Ledûb goed van start, maar kon ADC niet van zich afschudden. Een een aantal harde aanvallen en goede servicedruk maakten het verschil in de eerste set. Die met 19-25 naar ADC ging. In de tweede set bleef het lang spannend. Een mooie redding van Hanneke Slenders zorgde ervoor dat het vertrouwen weer terugkwam bij de Budelse meiden. Er werd hard gewerkt, zowel in de verdediging als in de aanval. De set werd met 25-20 door Ledûb gewonnen. In de derde set keek Ledûb al snel tegen een kleine achterstand aan. Aan het einde van de set kwamen de meiden nog dichtbij, maar konden ze de set niet naar zich toetrekken. ADC won de set met 22-25. In de vierde set moest het gebeuren. Tot de 10 wist ADC bij te blijven. Een perfecte service serie van Eva van Knippenberg zorgde echter voor een kanteling in de wedstrijd. Er werd een ruime voorsprong genomen en deze werd niet meer weggegeven. Harde aanvallen en een aantal killblocks zorgden voor een 25-13 eindstand in de vierde set De overtuiging was weer helemaal terug. De vijfde set begon dan ook met een 5-0 voorsprong. Deze werd gedurende de set uitgebreid. Aan het einde wist adc nog even terug te komen. Ledûb kon het hoofd koel houden en won de set met 15-10. Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten voorsprong op de nummer twee is nog alles mogelijk. Ledûb heeft het in eigen hand. Zaterdag 6 april wordt er om 14.30 uur in Cuijk gespeeld tegen VC Volt. Alle support is welkom!
Quote: “Een thuiswedstrijd in Maarheeze voor Ledûb dames 2.”

Powered by Blog Grabber