Liplijn Elektrotechniek: service en onderhoud, keuringen, projecten, duurzame oplossingen

Liplijn Elektrotechniek is een modern, allround elektrotechnisch installatiebedrijf in Budel, gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn…Liplijn Elektrotechniek: service en onderhoud, keuringen, projecten, duurzame oplossingen

19-04-2019 10:55 – Ingezonden door Redactie

Liplijn Elektrotechniek is een modern, allround elektrotechnisch installatiebedrijf in Budel, gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen installaties en hebben ze de ervaring en knowhow in huis om elk project te realiseren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met u meedenkt? Een installateur die kwaliteit voorop stelt en die u van deskundig advies kan voorzien? Dan bent u bij Liplijn Elektrotechniek aan het juiste adres. Als jonge ondernemer zorgt Patrick Liplijn namelijk voor een persoonlijke en servicegerichte aanpak waarbij overleg met de opdrachtgever vanzelfsprekend is. Wat uw vraag ook is, groot of klein, samen met u gaan we op zoek naar een oplossing die werkt. Veilig en betrouwbaar, dat in de eerste plaats. Maar ook functioneel doordacht, want uiteindelijk gaat het erom dat u er vele jaren profijt van heeft.

Ontdek hoeveel uw dak oplevert!
Twijfel niet langer over het plaatsen van zonnepanelen en vraag vrijblijvend een dakscan om te kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Zo ziet u direct de opbrengst en terugverdientijd van uw installatie. En voor particulieren verzorgen we kosteloos de btw teruggave (bij plaatsingen in Nederland).

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met Patrick Liplijn via tel. 0031 6 46760856 of via [email protected] Of surf naar de gloednieuwe website via www.liplijnelektrotechniek.nl Daar is allerhande info alsook foto’s van gerealiseerde projecten te vinden.

Powered by Blog Grabber