‘Maak kennis met tennis’ voor de kleuters van De Boogurt

Op dinsdag 19 maart mochten alle kinderen van Basisschool De Boogurt tennissen bij de Budelse Tennis Vereniging (BTV). Deze clinic werd verzorgd door Iris Mathijssen en Patrick van Haaften.‘Maak kennis met tennis’ voor de kleuters van De Boogurt

13-04-2019 11:49 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 19 maart mochten alle kinderen van Basisschool De Boogurt tennissen bij de Budelse Tennis Vereniging (BTV). Deze clinic werd verzorgd door Iris Mathijssen en Patrick van Haaften.Er werd gestart met een warming-up. Vervolgens werden de kinderen in groepen verdeeld en mochten ze tennissen. De bal met het racket overtikken via de grond, de bal met een forehand over het net slaan en oefeningen op de laddertje voor de coördinatie.  Als afsluiting werd het krokodillenspel gespeeld waarbij ze allemaal rollende ballen moesten ontwijken. Spannend! Iris en Patrick, erg bedankt voor deze leuke ochtend!

Powered by Blog Grabber