Maarheeze vergeet zichzelf te belonen

vv Maarheeze speelde tegen Neerkandia een goede eerste helft. Na een aftastend begin van beide kanten, wist Maarheeze de eerste kans direct te verzilveren.Maarheeze vergeet zichzelf te belonen

13-04-2019 11:16 – Ingezonden door Redactie – Foto Mieke Mulder

vv Maarheeze speelde tegen Neerkandia een goede eerste helft. Na een aftastend begin van beide kanten, wist Maarheeze de eerste kans direct te verzilveren.

Met een goed opgebouwde aanval zette Rick v.d. Linden Koen Wilbers vrij voor de keeper 1-0. Pas in de 25e minuut was een afstandsschot van Swinkels de eerste wapenfeit van Neerkandia. Maarheeze bleef het betere spel houden en ook kansen op een 2-0. Met name de bal van Rick vd Linden op de paal verdiende meer. Echter net voor rust waaide een voorzet van Swinkels in de verre hoek: 1-1.
In de 2e helft pakte Neerkandia direct door. Andermaal een gelukkig doelpunt. Ditmaal was Van Heugten gelukkig met een afstandsschot dat van richting veranderde. Maarheeze probeerde zich weer in de wedstrijd te spelen. Echter de grootste kansen waren voor Neerkandia. Echter de beslissende 1-3 kwam pas in de 89e minuut van Verstappen. Hoe anders had het kunnen lopen als een minuut eerder de bal van Rick vd Linden niet via de paal uit het doel caramboleerde.
Komende week krijgen de supporters twee mogelijkheden om Maarheeze te ondersteunen. Donderdag om 19:30 uur de resterende 5 minuten uit tegen FC Cranendonck (tussenstand 0-1 voor Maarheeze) en op zondag wederom een uitwedstrijd tegen Neerkandia.

Powered by Blog Grabber