MBO leerlingen helpen eenzame ouderen

De leerlingen (Estella van de Wiel, Kaya Donkers, Bor Kroon, Romy Muskens en Romie van Grootel) volgen de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie aan het Koning Willem 1 College te…MBO leerlingen helpen eenzame ouderen

19-04-2019 11:08 – Ingezonden door Redactie

De leerlingen (Estella van de Wiel, Kaya Donkers, Bor Kroon, Romy Muskens en Romie van Grootel) volgen de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie aan het Koning Willem 1 College te Den Bosch. Ze hebben als opdracht een project te organiseren voor het goede doel. Ze hebben gekozen om eenzame oudere een leuke middag/avond te geven. Het evenement heet EET & DATE. EET staat voor een lekker gezamenlijk diner en DATE staat voor andere oudere ontmoeten voor een gezellig babbeltje te maken. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door een 4 gangen diner te regelen voor maar € 5,00 p.p. bij LUST | eet, drink & feestgelegenheid te Budel. Bij die project moeten de leerlingen zelf alles regelen. Zowel de marketing, het ontwikkelen van de flyer als de communicatie, het zoeken naar sponsoren. Ze hebben plaatselijke ondernemers gevraagd om het project te sponsoren in goederen en levensmiddelen. Dit houdt in dat de groenten en zuivel gesponsord wordt door de Jumbo, het vlees door keurslager Carry van Rooij, de vis komt van vishandel de Beer en hiervan maakt eigenaar chefkok Algo van Grootel van LUST een heerlijk 4 gangen diner. Verder wordt er nog een leuk bloemetje verzorgd door Bloemsierkunst Rutten. De leerlingen zullen u persoonlijk ontvangen en tussen de gangen door verzorgen de leerlingen nog een leuke quiz. Wat een gezellige en heerlijke middag/avond wordt dat!
Het evenement vindt plaats op dinsdag 23 april a.s. en het ontvangst is om 16.30 uur. Dus bent u een eenzame oudere van 65+ of kent u iemand die eenzame is, meld je dan nu aan en bel naar tel: 0031 495-491118. Aanmelden kan tot zaterdag 20 april ivm alle voorbereidingen. Als u dit leest en u bent nog geen 65+ en eenzaam denk dan bijvoorbeeld aan, ik ken wel iemand en sponsor voor hem/haar de vijf euro, de eventuele drankjes tijdens de avond en het brengen en halen naar de Nieuwstraat 51 in Budel. Dat is toch een superleuk cadeau om te geven. Graag tot dan namens alle leerlingen.

Powered by Blog Grabber