Moeizame overwinning FC Cranendonck uit bij FC Oda

Deze zondagmiddag was het meer genieten van een mooi voorjaarszonnetje als van de wedstrijd die FC Cranendonck speelde uit bij FC Oda. Voor de pauze had FC Cranendonck een licht veldoverwicht en na de pauze was de wedstrijd meer in evenwicht.Moeizame overwinning FC Cranendonck uit bij FC Oda

19-04-2019 09:59 – Ingezonden door Redactie

Deze zondagmiddag was het meer genieten van een mooi voorjaarszonnetje als van de wedstrijd die FC Cranendonck speelde uit bij FC Oda. Voor de pauze had FC Cranendonck een licht veldoverwicht en na de pauze was de wedstrijd meer in evenwicht. FC Cranendonck probeerde gedurende de wedstrijd met combinatievoetbal tot kansen te komen, maar slordig spel was er de oorzaak van dat vooral de laatste eindpass niet aankwam. Voor de rust zagen we geen enkele kans voor zowel FC Cranendonck als FC Oda. Behalve in de allerlaatste minuut voor de rust. Een scherp aangesneden voorzet van Driek vd Vorst werd door aanvoerder Rob Slenders perfect in de bovenhoek gekopt en daarmee kwam de 0-1 ruststand op het scorebord. Na de pauze werd het spel er niet beter op. FC Cranendonck probeerde het met combinaties en FC Oda hanteerde constant de lange bal. En dit was voor FC Oda ook nog bijna succesvol. Met snelle uitvallen konden zij tot 2 keer toe alleen voor doelman Tom van Happen opduiken, maar telkens was Tom de situatie meester. Met enkele snelle reactie’s kon Tom een tegendoelpunt voorkomen.Na ruim 90 minuten zagen we dus dat je aan een enkel klein kansje genoeg kunt hebben om met de volle buit huiswaarts te kunnen gaan. De 0-1 ruststand bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn.
Donderdagavond staat de inhaalwedstrijd RKSVO tegen FC Cranendonck op het programma. Aanvang 19.30 uur in Ospel.

Powered by Blog Grabber