Moeizame winst voor Ledûb dames 2

Vol goede moeten vertrokken we richting Cuijk. We wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden tegen vc Volt dames 2, de ploeg die thuis pas één keer thuis geklopt was.Moeizame winst voor Ledûb dames 2

19-04-2019 10:36 – Ingezonden door Mirthe Engelen – Foto Jos Meusen

Vol goede moeten vertrokken we richting Cuijk. We wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden tegen vc Volt dames 2, de ploeg die thuis pas één keer thuis geklopt was. De 1e set verliep anders dan we hoopten. Het enthousiasme en de overtuiging zat er niet meteen in, waardoor we als snel op een achterstand kwamen. De set eindigde met 25-15 voor Volt. De 2e set kwamen we beter in ons spel en gingen we zelf steeds meer scoren. Erg vanzelf ging het niet, we moesten voor ieder punt blijven vechten. Uiteindelijk konden we deze set toch met ruime cijfers (17-25) naar ons toe trekken. Door de winst in de vorige set kwam er meer overtuiging in het spel bij Ledûb. In het begin liep de stand erg gelijk op, maar kwamen we door te weinig service druk en weinig scoren op een achterstand van 17-13. Het lukte ons aan het eind van de set nog om terug te komen, maar helaas was dat niet genoeg. De set ging met 25-22 naar Volt. Set 4 kwamen we er in het begin aanvallend niet doorheen. Alweer liep de stand erg gelijk op tot 11-11, vanaf toen ging het steeds beter bij Ledûb. Aanvallend werd er meer gescoord en onze service druk werd steeds hoger. De set eindigde met 18-25 voor Ledûb. Met goeie moed gingen we door naar de 5e set. Aan het begin lukte het Volt nog om bij te blijven, maar al snel stond Ledûb op een voorsprong. Volt ging steeds meer fouten maken en door een sterke servicebeurt van Lina Berndsen kwamen we tot een voorsprong van 6-12. Het lukte Volt niet meer om deze stand in te halen en Ledûb won met 7-15. Volgende week is het er op of er onder voor Ledûb dames 2. We spelen tegen Hajraa dames 1 in de Zuiderpoort om 15:00. Nog een keer zullen we laten zien wat we waard zijn. Bij winst mogen wij ons kampioen van de 3e divisie noemen. Tot dan!

Powered by Blog Grabber