Nationale Diabetes Challenge in Cranendonck

MAARHEEZE – Huisartsenpraktijk Terra Medici (huisarts van der Velden & huisarts Malcontent) en Huisartsenpraktijk van Kerkhoven & van de Ven onderkennen het belang van een gezonde leefstijl en hebben daarom besloten zich aan te sluiten bij de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Een geweldig initiatief om een gezonde leefstijl te bevorderen. 

De NDC is een 20 weken durend wandelevenement, ter voorbereiding op de finaleweek van 25 t/m 28 september 2019. In de finaleweek wordt vier dagen achtereen gewandeld, de eerste drie dagen gewoon in Cranendonck en de vierde dag komen alle deelnemers van de NDC uit heel Nederland bij elkaar in Den Haag. Hier worden gezamenlijk de laatste kilometers gewandeld en de NDC wordt op een feestelijke manier afgesloten. 

In kleine stappen wordt wekelijks, samen met professionals, op dinsdagochtend om 11.30 uur getraind. Iedereen is welkom en mag meedoen, ongeacht het wandelniveau of het tempo. Ook deelnemers zonder diabetes zijn van harte welkom om deel te nemen.

Opening zaterdag 20 april

Zaterdag 20 april om 14.00 uur staat een wandeltocht gepland, wat tevens als start van de NDC gezien wordt. Vanuit het Medisch Centrum Maarheeze (Kijkakkers 30) wordt gestart, Jumbo Frank Simonis zorgt voor lekker fruit en aansluitend aan de wandeling is nog ruimte voor extra informatie omtrent de NDC. 

Interesse of deelnemen?

Huisartsenpraktijk Terra Medici en Huisartsenpraktijk van Kerkhoven & van de Ven nodigen iedereen van harte uit om mee te komen wandelen op zaterdag 20 april om 14.00 uur.  Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar bent u wel geïnteresseerd? Kom dan gerust op dinsdag om 11.30 uur naar huisartsenpraktijk Terra Medici om mee te wandelen of stuur een mail naar beweegcoach Pien de Swart ([email protected]).