Natuurpunt Neerpelt wordt Natuurpunt Pelt

Naar aanleiding van de fusie tussen Neerpelt en Overpelt heeft een werkgroep van Natuurpunt, bestaande uit een aantal bestuursleden zowel van Natuurpunt afdeling Neerpelt als van Natuurpunt Noord-Limburg, beslist om Natuurpunt Neerpelt te veranderen naar Natuurpunt Pelt.Natuurpunt Neerpelt wordt Natuurpunt Pelt

16-04-2019 13:44 – Ingezonden door Redactie

Naar aanleiding van de fusie tussen Neerpelt en Overpelt heeft een werkgroep van Natuurpunt, bestaande uit een aantal bestuursleden zowel van Natuurpunt afdeling Neerpelt als van Natuurpunt Noord-Limburg, beslist om Natuurpunt Neerpelt te veranderen naar Natuurpunt Pelt. Tegelijkertijd werd Natuurpunt Noord-Limburg, wat tot dan gemeenteoverschrijdend werkte zowel in de Stad Lommel, delen van de stad Peer en gemeenten Eksel en Overpelt, ontbonden en gewijzigd naar Natuurpunt Lommel. De deelafdeling Overpelt zal daarmee in het nieuwe Natuurpunt Pelt geïntegreerd worden. De natuurgebieden in de gemeente Pelt zullen, welke wel hun respectievelijke conservators blijven behouden, verder met de nodige zorg beheerd en zo mogelijk verder uitgebouwd worden.

Powered by Blog Grabber