Nieuw in Budel: Palletpop

Waar vroeger die vertrouwde Schulp stond kan eindelijk weer gezweet worden. Maar nu niet tijdens het sporten, maar tijdens het dansen en zingen op de eerste editie van Palletpop!Nieuw in Budel: Palletpop

16-04-2019 13:33 – Ingezonden door Redactie – Foto Bart Lijten

Waar vroeger die vertrouwde Schulp stond kan eindelijk weer gezweet worden. Maar nu niet tijdens het sporten, maar tijdens het dansen en zingen op de eerste editie van Palletpop! Dit nieuwe evenement vindt vrijdag 17 mei plaats op het Sportpark in Budel. Hoogtepunt van deze vrijdagavond is Band with Benefits. Deze energieke coverband heeft Schoot Kermis 2018 al op zijn kop gezet. Met een flinke dosis energie en een lading koper zullen ze ook van Palletpop een knalfeest maken. Samen met DJ Siem, dus dit wordt een avond die je niet wil missen! Vanaf 20.30 uur is iedereen die van een feestje houdt welkom. De toegang is gratis. Mocht je van al het dansen, feesten en buurten dorst of honger hebben gekregen, dan is de bar natuurlijk geopend en zijn er heerlijke hamburgers verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op facebook.com/palletpopbudel. De inkomsten van Palletpop worden gebruikt om ook een succes te maken van het evenement dat de dag erna plaatsvindt op het sportpark: het Huttenbouwspektakel.

Powered by Blog Grabber