Nieuwe trainingspakken voor Karateschool Yin Yang Budel

Trots gingen dit weekend de leden van karateschool Yin Yang Budel in hun nieuwe trainingspak op de foto. Eind 2018 nam Karateschool Yin Yang Budel/Eindhoven deel aan de “Grote Clubactie”.Nieuwe trainingspakken voor Karateschool Yin Yang Budel

13-04-2019 11:12 – Ingezonden door Redactie

Trots gingen dit weekend de leden van karateschool Yin Yang Budel in hun nieuwe trainingspak op de foto. Eind 2018 nam Karateschool Yin Yang Budel/Eindhoven deel aan de “Grote Clubactie”. Het doel was om genoeg geld bijeen te brengen om voor alle leden een trainingspak aan te schaffen en zodoende de saamhorigheid die binnen de school heerst ook naar buiten toe te kunnen uitstralen. De actie werd een groot succes en mede dankzij de bijdrage van een aantal grotere sponsoren werd het streefbedrag ook daadwerkelijk gerealiseerd en konden de pakken worden besteld. Afgelopen week werden de pakken, voorzien van naam en natuurlijk het Kyokushinkai logo, uitgereikt aan de karateka’s waarna een gezamenlijke foto werd gemaakt voor Kasteel Cranendonck.
Karateleraar Gerard van Kessel (6e Dan) is trots op zijn leden: “onze karatestijl staat bekend om de uiterste inzet, inspanning en discipline die wordt gevraagd. Ik vind het geweldig dat deze inzet ook buiten de school wordt getoond en dat alle leden, van jong tot oud, op zoek zijn gegaan naar sponsoren en op deze wijze hun persoonlijke bijdrage hebben geleverd aan de uitstraling van onze school.” De Japanse kreet “Osu” (spreek uit “oesj”) wordt binnen het karate gebezigd als groet, maar ook als teken van respect, saamhorigheid en waardering. Namens alle karateka’s van Karateschool Yin Yang aan alle sponsoren die hebben bijgedragen aan de actie of de aanschaf van de pakken een welgemeend: OSU!
Voor foto’s en informatie: Karateschool Yin Yang Budel/Eindhoven, Shihan Gerard van Kessel (6e Dan), tel 0031 6 227 71 798, www.kyokusyinyang.nl ,  kyokusyinyang@gmail.com . U kunt “Yin Yang Kyokushin” ook vinden op Facebook.

Powered by Blog Grabber